BARTIN / MERKEZ - Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi

May

Çocukların ilk öğretmenleri, kanatsız melekleri anneleri Anneler Günü Programı için okulumuza misafir oldu. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

20 MART-31 MART TARİHLERİ ARASINDA USTA ÖĞRETİCİLİK KURSU AÇILACAKTIR.

Ock

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerinin 1. Dönemde yaptıkları uygulamalar okulumuzda sergilendi.

Ock

Okulumuz öğrencileri Okul Onur Kurulu'nun aldığı karar ile okulumuz konferans salonunda "AYLA" filmini izlemiştir.

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı okullar arası gençler Badminton il müsabakalarında okul erkek takımımız İl birincisi olarak ilimizi bölge grup müsabakalarında temsil etmeye hak kazanmıştır.Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mustafa AKTAŞ'ı tebrik eder grup müsabakalarında başarılar dileriz.

Kas

Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı okullar arası gençler kros il müsabakalarında okul takımlarımız genç kızlarda il üçüncüsü,genç erkekler de il dördüncüsü olmuştur.Öğrenci ve öğretmenlerimiz tebrik ederiz.

Kas

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 84. yılında saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. yılında, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, vatan için şehit düşen, gazi olan, fedakarlık eden tüm ecdadımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

22.10.2022 tarihinde Prof Dr Hüseyin VURAL, ODTÜ ve Boğaziçi Üniversiteleri Mühendislik Fakülteleri öğrencileri tarafından "Eğitimde Motivasyon" temalı seminer verildi. Hocamıza ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 11. sınıf öğrencileri Bartın ilinde bulunan anaokulları, Özel Eğitim Okulu ve Rehabilitasyon merkezine giderek  alanda yeterliliklerini arttırmak amacıyla sektör gezisi gerçekleştirdiler.

Ekm

13.10.2022 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. İlk siren ile hayat üçgeni oluşturan öğrenciler ikinci siren ile hızlı bir şekilde binayı boşattı. Böylece olası bir deprem anında nasıl davranmaları gerektiğini uygulayarak tatbik etmiş oldular. Kozcağız Belediyesi İtfaiye Görevlileri tarafından olası bir yangın durumunda neler yapılması gerektiği konusunda bilgi verildi, binada mahsur kalan kişinin tahliye işlemi gerçekleştirildi.

Ekm

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Taşımalı servis şoförleri ile toplantı yapıldı. Kurallar, şikayetler, şoförlerden beklenen davranışlar, yıl boyunca yapılacak etkinliklerde kullanılacak araçlarla ilgili okul idaresi bilgi verdi.