BARTIN / MERKEZ - Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Çanakkale Şehitlerimizi bugün saygı,sevgi, minnet ve özlemle anıyoruz.Bu programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz:Cevriye Yiğit,Nesrin Aktaş ve Meryem Aktekin'e teşekkür ediyoruz.

Şbt

İlimizde yapılan okullar arası gençler badminton müsabakalarında okul takımımız il 2.si olmuştur.Müsabakalarda emeği geçen Beden eğitimi öğretmenimiz Mustafa AKTAŞ’ı ve sporcu öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri içerisinde yer alan bilgi yarışması okulumuzda düzenlendi ,birinci olan 12 AL sınıfımızı tebrik ederiz.

Ock

Yaşayarak öğreniyorum projesi kapsamında okulumuzda kermes düzenlendi,yapılan sosyal sorumluluk projesine destek veren herkese teşekkür ederiz.

Ara

“Bir çocuk ,bir tebessüm çokça mutluluk”

Köy okullarında bulunan okul öncesi çocuklarına oyuncak ve kitap hediye ediyoruz onlar mutlu biz mutlu ️

Ara

Meslekleri tanıtma günleri kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz.Okulumuza bugün Astsubay,Acil Ambulans Bakım Teknikeri(Paramedik-ATT) uzmanı ve Tıbbi sekreter alanıyla ilgili hangi bölümlerden nasıl mezun olduğunu anlattılar.Öğrencilerimiz merak ettikleri konuları sordular .Öğrencilerimize şimdiden iyi çalışmalar diliyoruz.İstediğiniz taktirde başaramayacağınız şey yok gençler...

Kas

İlimizde yapılan okullar arası gençler kros müsabakalarında;Kız takımımız il 1.si,Erkek takımımız il 3.sü olmuştur.Müsabakalda emeği geçen Beden eğitimi öğretmenimiz Mustafa AKTAŞ’ı ve sporcu öğrencilerimizi tebrik eder kız takımımıza bölge müsabakalarında başarılar dileriz.

Kas

Yarınlarımız,çocuklarımız için gözünü kırpmadan canını feda eden tüm şehit öğretmenlerimizin ve eğitim uğrunda yılmadan çalışan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Dünya genelinde her geçen gün artan meme kanseri rahatsızlığı,günümüzün en büyük sorunlarından biridir.Bugün de meme kanseri sorunu erken teşhisin hayat kurtarıcı olduğunu vurgulamak istiyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Öğrencilermiz elinde bayraklar ağızlarında Milli Marşlarımızla beldemizin sokaklarında yürüyüş yaptılar. Bu coşkuya belde sakinleri de eşlik etti.Cumhuriyetin 100.yılını coşkuyla kutlarken bize bu günü armağan eden atamızı saygıyla anıyoruz.

Ekm

Okulumuzda 23 Ekim Pazartesi günü,  12. Sınıf öğrencilerimize yönelik “Gazi Üniversitesi’ne bir gezi düzenlendi. Öğretmenlerimiz eşliğinde düzenlenen geziye toplam 42 öğrenci olmak üzere 12. Sınıf öğrencileri katıldı.

Üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, öğrenci yaşamı vb. konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz.

Ekm

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı 11. Sınıf öğrencileri Bartın ilinde bulunan özel eğitim okulu,anaokulları ve rehabilitasyon merkezlerine alanlarında sektörel gelişimleri takip etmek için düzenlenen geziye katılmışlardır.

May

Okulumuz alan şefleri beldemizde bulunan Kozcağız Ortaokulu, Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu ve Ellibaş Ortaokulu'na giderek 8. sınıf öğrencilerine okul tanıtımımızı gerçekleştirmişlerdir.

May

08.05.2023 tarihinde sınıflar arası zeka oyunları yarışması düzenlenmiştir.

May

Çocukların ilk öğretmenleri, kanatsız melekleri anneleri Anneler Günü Programı için okulumuza misafir oldu. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.